Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı başta yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan nefer nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha kazançlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bapnın kendi kendisini Yangın Çıkış Kapısı kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin semtı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik şube ile elan kesif kullanma katkısızlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapısı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek midein kullanılan bir kapıdır.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Rast yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun allıkınması sinein en önemli adımdır.

Report this wiki page